Lesaanbod

Privé lessen
De Alexandertechniek wordt in principe één op één aangeleerd. Je kan ervan uitgaan dat 20 à 30 lessen nodig zijn om een basis te krijgen waar je zelfstandig mee uit de voeten kan. Het raadzaam om, zeker in het begin, minimaal twee keer per week een les af te spreken. Om dit aan te moedigen geven we korting bij meer lessen per week, zie tarieven.
Het is prettig om zo’n 10 minuten voor de les aanwezig te zijn om even “aan te komen”. Draag gemakkelijke kleding waar je goed in kan bewegen. De schoenen gaan uit, dus neem eventueel warme sokken mee.

Inspiratiedag
Voor (oud)leerlingen van onze praktijk organiseren we een paar keer per jaar een inspiratiedag. Op een zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur krijgt iedereen een stukje privé-les, we werken samen aan een bepaalde activiteit en we lezen samen een stuk over Alexandertechniek. Het is inspirerend om de principes van de Alexandertechniek samen te verdiepen, op te frissen, te delen.

Intensieve week
Het is ook mogelijk om een intensieve week af te spreken. Bijvoorbeeld een serie van 5 lessen in een week. Dat kan individueel of in een kleine groep met mensen die al een aantal lessen in de Alexandertechniek hebben gevolgd.

Cursus Alexandertechniek en Zingen

Voor iedereen die van zingen houdt!

In de cursus gaan we ontdekken wat jou wel en niet helpt en hoe je stap voor stap de veranderingen kunt maken naar een beter gebruik van jezelf en je stem. De cursus bestaat uit 4 dagdelen en een privé les.

Kennismakingsworkshop
Op aanvraag kan ik een kennismakingsworkshop organiseren.